Acaba la instal·lació del sòl radiant en el Casal Jove

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha visitat aquest matí el futur Casal Jove, juntament amb la Tècnica Xelo Bisbal, per a donar per conclosa la instal·lació del sòl radiant.

Hem de recordar que aquesta magatzem denomineu de Bufó, en el 2015, es trobava en un estat ruïnós, que obligava a prendre mesures i que des del primer moment es va activar la seua rehabilitació per fases. Va ser en el 2016, es va poder escometre la primera obra substituint del sostre, amb una inversió de 100.000 euros.

El responsable del departament de Serveis Urbans, recorda que posteriorment a través d’una subvenció del consorci de la Ribera, amb un projecte finançat pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional, amb   386.000 euros. Pel qual es van renovar les finestres de l’edifici mitjançant el canvi de la fusteria exterior de caràcter innovador per a les façanes, de manera que es reduïa el consum d’energia.

En la fase que hui acaba s’ha instal·lat sòl radiant pavimentat una obra que ha comptat amb un pressupost total de 100.000 euros. Este immoble destinat al Casal Jove, serà un edifici autogestionable i sostenible, amb l’objectiu d’aconseguir un edifici “de consum zero”.

L’edil de l’àrea, Fernando Pascual, valora de manera positiva aquestes inversions. Ara queda un nou projecte per a acabar la part elèctrica, parets i altres elements necessaris per a poder utilitzar aquest espai.