Acte de lliurament de les insígnies d’Or de la Ciutat 2020 i la Insígnia d’Igualtat 2021

Ahir per la vesprada vam celebrar l’Acte institucional de lliurament de les Insígnies d’Or 2020 i de la Insígnia de la Igualtat 2021, que van quedar posposats amb motiu de la situació sanitària de la Covid-19.
L’acte es va iniciar amb la baixada de la senyera d’Alzira, tal i com es fa cada 30 de desembre. Pel que fa al lliurament, el secretari municipal, Víctor Almonacid, va anar llegint les trajectòries de les persones i entitats guardonades sent l’alcalde, Diego Gómez, qui els va fer el lliurament de les insígnies respectives. Les persones i entitats guardonades són:
L’àrea de Salut Pública de la Ribera, en la modalitat d’Humanisme. En la seua representació ha participat el seu director, Pepe Añó.
Pirotècnia Crespo, en la modalitat d’Activitats Empresarials. En la seua representació ha participat Vicent Rodríguez.
Col·legi d’Advocats d’Alzira, en la modalitat d’Activitats Diverses. En la seua representació ha participat el seu degà, Agustí Ferrer Olaso.
María Dolores Tomás Calatayud, en la modalitat de Cultura.
A l’acte va actuar la cantant alzirenya Irene Medán, acompanyada de guitarra i saxofó.
En acabar la regidora d’Igualtat, Polítiques inclusives i vivenda, Marina Mir, va llegir l’acord pel qual es lliura la Insígnia d’igualtat de l’any 2021 a les Escoletes Municipals d’Alzira. L’alcalde va lliurar la Insígnia a la seua directora María Angeles Solano Nadal que també ha signat al llibre d’Or de la ciutat.
Per a finalitzar l’alcalde va dirigir unes paraules a les persones assistents.

insignies 2020 27