ACTIVA’T AMB L’ESPORT torna als centres educatius amb més de 4.900 alumnes inscrits

Més de 4.900 alumnes de primària dels col·legis Vall de la Casella; Gloria Fuertes; Tirant lo Blanch; Ausiàs March; Pintor Teodoro Andreu; Sants Patrons, Blasco Ibáñez; García Lorca; Lluís Vives; Santa Maria d’Aigües Vives, la Purísima i l’Alborxí, s’han inscrit en el programa «Activa’t amb l’esport», una iniciativa sorgida ja fa dos anys i que persegueix la promoció en la pràctica activa de l’esport per tal de combatre el sedentarisme.

Des de la regidoria e d’Esport, considerem que el programa “Activa’t amb l’Esport” té com a objectiu fomentar l’activitat física i l’esport entre els estudiants de la nostra localitat, promovent hàbits saludables i el desenvolupament integral dels joves. Les activitats es prolongaran fins al 2 de juny i consistiran en sessions que se realitzaran en els propis centres educatius.

Les activitats estaran estarà incloses dins de les hores lectives dels escolars i constaran de les següents propostes esportives: pilota valenciana, handbol, futbol sala, futbol, bàsquet, karate, rugbi i halterofília.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, agraeix la magnífica acollida d’esta iniciativa per part dels centres educatius, ja que facilita a l’alumnat de la ciutat l’aprenentatge de noves disciplines esportives amb les quals familiaritzar-los i, per què no, propiciar, en un futur, la pràctica habitual de qualsevol de les propostes esportives que es poden realitzar en les instal·lacions esportives de la ciutat d’Alzira.

A més de la pràctica esportiva, el programa també busca inculcar valors com el treball en equip, la disciplina, el respecte i la superació personal. Els participants tindran l’oportunitat de rebre formació per part de professionals de l’esport i de participar en competicions locals.