Inici Agenda Ocupació Convocatòria per a la selecció de personal de direcció, docent i auxiliar administratiu del T.E. Dones ALZIRA ET DONA 2023

Convocatòria per a la selecció de personal de direcció, docent i auxiliar administratiu del T.E. Dones ALZIRA ET DONA 2023

Tallers d’Ocupació DONES 2023

T. E. M. ALZIRA ET DÓNA 2023

Aprovat el Taller d’Ocupació ALZIRA ET DÓNA 2023 que suposa una subvenció de 537.067,20 € i una aportació municipal de 10.741,34€, sent el cost total del projecte de 547.808,54€.

Aquest projecte desenvoluparà un itinerari formatiu (amb dos certificats de professionalitat) en el qual participaran 20 dones:

– ITINERARI 1: Operacions Bàsiques de Cuina (Nivell 1) + Cuina (Nivell 2).

– ITINERARI 2: Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar (Nivell 1) + Serveis de Bar i Cafeteria (Nivell 2)

L’execució del programa suposa la contractació de 5 persones per a la gestió del taller, a més de la contractació de les 12 alumnes-treballadores mitjançant un contracte d’aprenentatge i formació.

DURACIÓ: 12 mesos INICI: 9-11-2023 FI: 8-11-2024

PROCÉS DE SELECCIÓ

La selecció del personal directiu i docent es durà a terme mitjançant convocatòria pública.

Per a participar com a alumna-treballadora cal ser major de 18 anys, estar desocupat i inscrit en l’Espai LABORA i incloure l’especialitat formativa en la nostra fitxa de demanda de LABORA. L’oficina LABORA remetrà un llistat amb les persones preseleccionades entre les quals es realitzarà la selecció final segons els criteris de selecció establits per les bases reguladores.

L’entitat, en cap cas, pot incloure en el procés de selecció, a cap persona que no haja sigut preseleccionada per LABORA.

Convocatòria

SELECCIÓ PERSONAL

Es publica la convocatòria per a la selecció de personal de direcció, docent i auxiliar administratiu del T.E. Dones ALZIRA ET DÓNA 2023.

​​Termini presentació sol·licituds: Del 6 al 16 d’octubre de 2023, tots dos inclusivament.

Les sol·licituds s’hauran de presentar preferentment de manera telemàtica en la seu electrònica d’aquest Ajuntament, o en la CLAU Oficina d’atenció a la ciutadania d’aquest Ajuntament, així com per qualsevol dels mitjans previstos en la Llei de Procediment Administratiu. Si la documentació es presenta en registre diferent de l’Ajuntament d’Alzira, remetre la documentació registrada a la ss adreça de correu electrònic: formacion.idea@alzira.es.

bases

Data

16 oct. 2023
Expired!

Hora

Tot el dia
Categoria
Subir