Ahir es van entregar els premis del XIX Concurs Escolar de Dibuix

· 1.400 dibuixos hi han participat

La Casa de la Cultura va acollir, ahir a la vesprada, l’entrega de premis del XIX Concurs Escolar de Dibuix, que enguany girava entorn dels paratges naturals de la Murta i de la Casella. Este concurs s’emmarca dins de les activitats dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2014.

La regidora d’Educació, Anabel Juárez, ha destacat: “Com cada any, convoquem este concurs amb un gran èxit de participació. En esta ocasió, 1.400 dibuixos hi han participat amb un tema important per a donar a conéixer, a tots els nostres escolars, els paratges naturals de la localitat, com són la Murta i la Casella”.

En la categoria de primer cicle d’Educació Primària, el primer premi ha sigut per a Adriana Ferrandis, del C. Sants Patrons, el segon premi per a Víctor Benedito del C.A. Xúquer i el premi a l’originalitat per a Carla Beses, del CEIP Lluís Vives.

En la categoria de segon cicle d’Educació Primària, el primer premi ha sigut per a Rubén Castillo del C. A. Xúquer, el segon per a Lara Morell del C. Sants Patrons i el Premi a la Narrativa Visual per a Héctor Carrasco, del C. Sants Patrons.

En la categoria de tercer cicle d’Educació Primària, el primer premi ha sigut per a Elena González del C. A. Xúquer, el segon per a Carlos Tarrasó del CEIP Tirant lo Blanc i l’accèssit per a Gerogena Costeja del CEIP Pintor T. Andreu.

En la categoria d’Educació Especial (centres ordinaris amb ACI-S o de centres d’Educació Especial), el guanyador ha sigut Juanjo Vallés del Carmen Picó, el segon premi ha sigut per al grup de Secundària F del Carme Picó, integrat per Cristina Romero, Sergio de Haros, Miriam Zohairi, Andrea Rodríguez, Lola Ruà i Borja Gadea. També s’ha atorgat un premi al dibuix de Raúl Escandell, del CEIP Lluís Vives.

En la categoria d’Educació Secundària, el dibuix guanyador ha sigut el de María Torres, de l’IES Rei en Jaume, el segon lloc ha sigut per al dibuix de Sara Benedito de l’IES J.M. Parra i el Premi al Disseny ha sigut per al de Jesús Cerdán, de l’IES Rei en Jaume.

En la categoria de Batxillerat, el primer premi ha sigut per a Óscar Carretero de l’IES J.M. Parra i el segon premi per a Cristina Saura del mateix IES.

El Premi Especial per al centre que ha participat amb el nombre més gran proporcional de participants en relació a la seua matrícula real ha sigut compartit per al CEIP Alborxí i el C. Sants Patrons.

Una vegada entregats els premis es va inaugurar l’exposició en què es mostren tots estos dibuixos premiats.