Al voltant de 300 persones participaren ahir en la Festa de l’Arbre

Al voltant de 300 persones van participar, ahir de matí, en la Festa de l’Arbre organitzada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira en la Muntanyeta del Salvador, que va comptar amb el patrocini d’Alzicoop i la col·laboració de Creu Roja Alzira, Vacif i la Comissió de Festes de Sant Antoni Abat.

El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Enrique Montalvá, ha manifestat: “Com cada any, la resposta dels alzirenys ha sigut magnífica. Al voltant de 300 persones van desafiar al fred i van acudir a esta cita de forma massiva. Els agraïsc la seua participació, ja que sense ells, res del que organitzem tindria sentit. També agraïsc la col·laboració de totes les entitats que ajuden perquè esta Festa de l’Arbre transcórrega de la millor manera possible”.

Els participants en esta reforestació van plantar els 800 plançons aportats per la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, així com els aportats per Alzicoop. A més, els més menuts van poder també participar dels diferents tallers organitzats per Creu Roja.

 IMG 4232