Alzira acollirà “Expocaqui i altres alternatives de cultiu” els dies 23, 24 i 25 de gener en el recinte firal

L’Ajuntament d’Alzira, en col·laboració amb l’Associació Empresarial de la localitat, ha organitzat per als pròxims dies 23, 24 i 25 de gener “Expocaqui i altres alternatives de cultiu”, una fira agrícola que tindrà lloc en el recinte firal, i en la qual es vol demostrar l’auge del cultiu del caqui en la Comunitat Valenciana.

Els visitants a esta fira podran trobar tant productors com maquinària agrícola, productes fitosanitaris, vivers, manipuladors, comercialitzadors, etc. relacionats amb el sector agrícola i, en especial, del caqui.

El regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá, ha destacat: “L’objectiu principal d’esta fira és arribar al nombre més gran d’agricultors que mantenen estes varietats en el camp. A més, pretén ser un espai de trobada entre tècnics, investigadors, organitzacions, institucions i altres sectors de la societat preocupats pel sector agrícola”. Ha afegit: “El cultiu del caqui a València esta sent un dels cultius en auge, amb les seues diferents varietats (roig brillant, tomater i triumph o sharon), ja que les seues propietats són beneficioses per a la salut i el clima de la província i, en concret, de la comarca de la Ribera Alta, és totalment favorable per a poder cultivar este tipus de producte agrari. Per això, creiem que esta fira serà important i es convertirà en un referent en la zona. Anime a tots aquells interessats en este cultiu a participar-hi i a descobrir tot el que oferix este producte i d’altres”. 

La Fira constarà de dos carpes; una d’elles estarà destinada a diferents conferències que s’oferiran durant els tres dies de la fira. L’altra serà per als expositors, on els participants en la fira podran mostrar els seus productes als ciutadans. Des d’esta carpa d’expositors s’accedirà a una gran zona oberta, on s’ubicaran diferents tipus de maquinària pesada o de grans dimensions, relacionades amb el sector agrícola. 

Aquells interessats a participar a la fira com a expositors encara estan a temps de fer-ho. Per a això han de posar-se en contacte amb l’Ajuntament d’Alzira, a través de l’ adreça electrònica expokaki@gmail.com o del telèfon 96 245 50 72, de 9 a 14 hores.

 
expokaki 4 bueno-3