Alzira acollirà les finals d’handbol dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

· Més de 200 jugadors de 14 equips de categories infantil i cadet jugaran al Palau d’Esports i al Pavelló Fontana Mogort.
· El carrer Pere Morell es tancarà a partir de les 10:30 hores, on hi haurà activitats lúdiques.

Alzira, 26 d’abril 2017.- Hui s’ha presentat en roda de premsa a l’Ajuntament d’Alzira esta competició organitzada per la Generalitat Valenciana i la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira i el Club Handbol Ribera Alta Alzira.

Les finals autonòmiques se jugaran el pròxim dissabte, 29 d’abril al Palau d’Esports i al Pavelló Fontana Mogort amb la participació de més de 200 jugadors de 14 equips de categories infantil i cadet femenins i masculins. A més a més, hi haurà activitats lúdiques al carrer Pere Morell.

A la roda de premsa, l’alcalde, Diego Gómez, ha manifestat que és un motiu de satisfacció que se celebre esta competició a Alzira per la qualitat i importància dels participants i de l’esport base. També ha remarcat que Alzira aposta per tornar a ser referent d’este esport recordant que se celebra el 25 aniversari del Campionat de Copa del Rei aconseguit per l’Avidesa Handbol davant el F.C. Barcelona.

El director esportiu Club Handbol Ribera Alta Alzira, Jorge Desantes, ha agraït la implicació de la regidora d’Esports, Aida Ginestar, i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira. Ha remarcat la il·lusió del Club que se celebren estes finals a Alzira i ha animat a participar als xiquets i xiquetes a les activitats de carrer que estan organitzant per a difondre este esport.

El president de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, Arturo Tejedor, ha destacat la qualitat dels equips i de les jugadores i jugadors que jugaran a Alzira, que es troben entre els millors d’Espanya. De fet, molts d’ells formen part de la selecció valenciana infantil masculina que ha sigut campiona d’Espanya i la infantil femenina i cadet masculina i femenina que foren subcampiones estatals.

Horaris dels diferents partits.

Palau d’Esports – Pista principal

11 h: FINAL Infantil Masculina: Elda C.E.E. – Colegio San Agustín
13 h: FINAL Cadet Masculina: C. Bm. Elche A – Colegio San Agustín
14 h: Entrega de premis categoria masculina
17:30 h: FINAL Infantil Femenina: Mare Nostrum Torrevieja – C. Bm.
Salesianos

Fontana Mogort – Pista secundària

10:30 h: 3r i 4t Infantil Masculina: Polanens Santa Pola – C.Bm. Maristas Algemesí.
12:30 h: 3r i 4t Cadet Masculina: Ilespain Bm. Mislata – Levant U.D. Bm. Marni.
17 h: 3r i 4t Infantil Femenina: Elda Femenina A – Colegio San Agustin
19 h: 3r i 4t Cadet Femenina: Colegio San Agustin – Bm. Juan Comenius
21 h: Entrega premis categoria femenina.

260417 Finals Handbol