Alzira acull del 2 al 6 de febrer la Fira de l’Estudiant Orienta’t

 
  • Setze estands es donaran cita en “Orienta’t”

La Fira de l’Estudiant “Orienta’t” arriba a Alzira la setmana que ve, concretament del dilluns 2 al divendres 6 de febrer. Se celebrarà en el Museu Municipal d’Alzira, i en ella s’oferirà tota la informació respecte dels estudis, la formació i les eixides professionals.

L’horari de la Fira, per al públic en general, serà pels matins d’11 a 13 hores, i per les vesprades de 17 a 19:30 hores; si bé el divendres 6 de febrer, l’horari de la fira serà només pel matí. Els grups interessats a participar que no hagen concertat la seua cita, encara poden fer-ho a través del CIJ (c/ Escoles Pies, 4, tel. 96 241 74 07).

La regidora de Joventut, Ana Alarcón, ha manifestat: “Un any més, organitzem esta Fira de l’Estudiant que intenta ser un lloc on els jóvens tinguen al seu abast la diferent oferta formativa existent per a poder així decidir el seu futur acadèmic i professional. En la passada edició, prop de 700 jóvens van visitar la fira que, per primera vegada, es va dur a terme en el MUMA. Va ser tot un èxit, per la qual cosa repetim ubicació i esperem que una xifra semblant d’estudiants i jóvens en general acudisquen a la fira i els siga de gran ajuda”. 

Un total de setze estands amb informació d’allò més variada participaran en “Orienta’t”. Seran els del Centre de Grau Mitjà de Perruqueria Daniel Matallín, del Centre d’Informació Juvenil, del CIP FP Lluís Suñer, del col·legi Acadèmia Xúquer, del col·legi la Puríssima, de l’EFA la Malvesia, de l’ EFA Torrealedua, del Cos Nacional de Policia, de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira, de Florida Universitària, de l’IES José María Parra, de l’IVAJ.GVA JOVE, de la UNED, de la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir, de la Universitat d’Alacant i de la Universitat Jaume I.

A més dels estands, hi haurà un espai denominat “Trencaclosques” on, per equips, els participants podran resoldre els seus dubtes formatius i professionals. També hi haurà un altre espai denominat “Tupregunt.es”, amb dos grans punts d’informació, on les orientadores s’encarregaran d’atendre les preguntes, resoldre els dubtes i donar suport en la confecció d’itineraris formatius, guiar en la busca d’informació, etc. Dimecres, 4 de febrer, a les 12 hores, en la sala d’actes del MUMA, el Cos Nacional de Policia oferirà una projecció i una xarrada sobre els requisits d’accés, estudis, carrera professional i eixides professionals dins del Cos de Policia, per a aquells que hi estiguen interessats.