Alzira acull el campionat autonòmic de tenis taula

Els millors jugadors de tenis de taula de la Comunitat Valenciana es reuniran este dissabte en el pavelló Pérez Puig d’Alzira. Esta serà la segona ocasió en què la capital de la Ribera Alta acollirà un campionat autonòmic per equips amb l’afegit de que també participaran els millors equips femenins de la Comunitat.

Hui s’ha presentat el campionat en roda de premsa a l’Ajuntament d’Alzira, on han assistit el president de la Federació Valenciana, José Gómez, el president del club  Alzira Tenis Taula Ángel Balaguer, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i la regidora d’esports Aida Ginestar.

A acte el president de la Federació ha afirmat que “serà el millor campionat de la història ja que reunirà els jugadors del Mediterrani València –equip de Súperdivisió d’Honor- i dels conjunts de la segona categoria estatal, la Divisió d’Honor, l’Alacant i l’Alzira, així com les tres esquadres de 1a Nacional, Alacant B, Torreta Elda i Dama d’Elx”. Els tres equips acudiran amb els seus jugadors estrangers.

Al matí es jugarà la fase de grups i a partir de les quatre les semifinals, quedant la final per a les set de la vesprada.

El president de l’Alzira Tenis Taula, Ángel Balaguer, ha mostrat la seua satisfacció que “en un moment tan dolç per al tenis de taula valencià, Alzira siga el tercer club, només per darrere de dos capitals de província”.

campionat tenis taula