Alzira analitza la seua actuació front als incendis forestals

VACIF, Protecció Civil, Creu Roja i Policia Local revisen el resultat del simulacre del passat 2 de desembre

Alzira, 2 de febrer 2018.- Ahir a la vesprada va tindre lloc la reunió de treball de valoració del simulacre d’incendis practicat el passat mes de desembre al Racó de les Vinyes. Van estar presents l’alcalde, Diego Gómez, la regidora de Seguretat, Sara Garés, i representants de totes les agrupacions participants al simulacre: Protecció Civil, Vacif, Creu Roja, Policia, representants dels béns del Racó de les Vinyes i tècnics de l’Ajuntament, tots ells coordinats per l’empresa Medi XXI.

A la reunió es va fer una anàlisi de les actuacions portades a terme per tal de detectar aspectes a millorar en possibles situacions d’emergència per incendi forestal.
Les agrupacions van exposar les seues dificultats a l’hora d’actuar, tant pel que fa als recursos materials com per la coordinació entre les diferents entitats. Des de l’Ajuntament es va mostrar el compromís per tal de millorar les condicions de les agrupacions i també per a fomentar la formació conjunta de tots els implicats.

El resultat d’estes reunions de treball s’està reflectint en la redacció del nou pla d’emergències, ja en la recta final de la seua redacció que vindrà a substituir l’actual Pla, en vigor des de 1999.

Reunio simulacre