Alzira apropa la “Música per somriures” al centre Carmen Picó

Alzira, 17 de maig de 2017.- El passat dimarts, 16 de maig, els xiquets i xiquetes del Centre d’Educació Especial Carmen Picó gaudiren amb l’actuació del grup de música infantil Trobadorets, un grup format a finals de 2010 que ha anat assolint èxits i creixent fins a convertir-se en un referent de la cançó infantil.
 
Amb la veu de Pau i la guitarra de Gerard, l’alumnat del Centre Carmen Picó va cantar i ballar sense parar les divertides cançons del seu repertori. Trobadorets, Un mariner del Grau, Penyagolosa, Els colors, La banda de Rock and Roll, Les graneres, El capellà i moltes més cançons feren les delícies dels xiquets i les xiquetes que participaren activament seguint les indicacions dels músics i compartint fins i tot el seu espai d’actuació.
 
La Regidoria de Cultura projecta una sèrie de concerts que, amb el lema MÚSICA PER SOMRIURES pretén apropar la música a tots els públics i fer passar una estona agradable especialment a aquelles persones que, per diverses circumstàncies, no poden accedir a les actuacions i activitats que es programen al llarg de l’any als espais habituals.
 
Persones amb problemes de salut, ancians internats en residències i altres col·lectius amb problemàtiques diverses poden gaudir de la diversió i el plaer d’escoltar música de la mà de grups i formacions musicals d’Alzira i del nostre entorn que els trauran, almenys per uns moments, de les rutines quotidianes.
 
Fins al moment MÚSICA PER SOMRIURES s’ha desenvolupat a l’Hospital Universitari de la Ribera, a la residència d’ancians Solimar i al Centre d’Educació Especial Carmen Picó.  
La resposta del públic participant ha estat molt positiva, per la qual cosa, la regidora de Cultura, Aida Ginestar vol continuar endavant amb esta proposta programant més actuacions en diversos espais de la nostra ciutat, totes adreçades als col·lectius més desfavorits o amb dificultats d’accés.
 
musica somriure carmen pico