Alzira augmenta en 24 els nínxols al cementeri municipal

El cementeri municipal d’Alzira compta amb un nou grup de nínxols que incrementa en quaranta-huit les places disponibles actualment. Es tracta del segon grup de nínxols prefabricats el que ha suposat que la seua construcció i execució haja sigut més ràpida.

Estos vint-i-quatre nínxols dobles i la seua urbanització circumdant estan situats en la zona contemporània del cementeri. El nom per a este nou grup de nínxols és “Font del Barber”.

El grup presenta tres façanes amb boques de nínxols en la façana principal, desenvolupat en quatre tramades amb nínxols dobles. La solució constructiva s’ha resolt per mitjà de fonamentació superficial formant un engraellat de bigues de fonamentació unides de manera monolítica sobre la qual s’asseguen els nínxols prefabricats de formigó que defineixen la tramada.

Les façanes principals es resolen mitjançant pilastres que sobreïxen de la línia de façana executades amb rajola caravista i pilastres reculades revestides seguint el mateix disseny que en actuacions prèvies. La coberta es resol amb llosa prefabricada de formigó blanc i visera alleugerida en definició de la rematada superior de façana.

El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha manifestat que “Seguim treballant en el cementeri municipal, augmentat en quaranta-huit les places disponibles”. L’edil ha destacat que “Se seguirà treballant en este tipus de nínxols, ja que amb este tipus de construcció és molt més ràpida i segueix els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 ”.