Alzira celebra el Dia Internacional del Llibre amb diferents activitats a la Biblioteca municipal

El dijous, 23 d’abril, se celebra el Dia Internacional del Llibre, i des de la Biblioteca Municipal d’Alzira s’han organitzat diferents activitats. Eixe mateix dia, a la vesprada, a les 19:30 hores, tindrà lloc una activitat de recomanació de llibres per part de persones de diferents àmbits de la localitat.

El divendres, 24 d’abril, en col·laboració amb Engrata Teatre, tindrà lloc l’activitat “Nit a la biblioteca”. Va dirigida a xiquets i xiquetes de 9 i 10 anys i estos tindran l’oportunitat de passar la nit en esta. Una nit especial per a conéixer els personatges favorits de les novel·les cavalleresques, descobrir els tresors de la biblioteca i obtindre el títol de cavaller o cavalleressa. Per a participar-hi, els interessats han d’inscriure’s en la Biblioteca.

El regidor de Cultura, Carlos Correal, ha destacat: “Com és habitual, realitzem diferents activitats per a commemorar el Dia Internacional del Llibre. Enguany ho fem per primera vegada en la nova Biblioteca municipal, i considerem que l’activitat que hem organitzat, conjuntament amb Engrata, resultarà molt divertida. Anime els xiquets i xiquetes d’Alzira a participar-hi”.