Alzira celebra el Dia Internacional dels Museus amb diferents activitats

El 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus i, per això, des de l’Ajuntament d’Alzira s’han programat diferents activitats per a commemorar esta celebració.

El dijous, 14 de maig, a les 19:30 hores, en la sala d’actes del MUMA, tindrà lloc una conferència sobre la intervenció arquitectònica realitzada en la Casa de Flor i el seu projecte museogràfic, a càrrec dels tècnics Miguel Vila, Mónica Ibáñez i Agustí Ferrer. 

El dissabte, 16 de maig, a les 19:30 hores, en la Sala Temporal II del MUMA, s’inaugurarà l’exposició “Si no és una cosa és una altra”, de Domingo Barreres, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barx. Es podrà visitar fins al 26 de juliol.

El diumenge, 17 de maig, d’11 a 13:30 hores, es realitzarà una jornada de portes obertes per a visitar la Casa de Flor, un immoble que s’ha recuperat per a l’ampliació dels fons etnològics del MUMA.

El dilluns, 18 de maig, d’11 a 13 hores i de 17 a 19 hores, es realitzarà una jornada de portes obertes per a visitar la Casa de Flor. A les 19:30 hores, en la sala d’actes del MUMA, tindrà lloc la conferència “Sorolla, Andreu i Blasco Ibáñez, Entre naranjos d’Alzira”, a càrrec de Bernat Montagud.

Per a finalitzar els actes, el dimarts, 19 de maig, a les 19:30 hores, es presentarà en la sala d’actes del MUMA, la restauració de les “maces de plata” del segle XVII, a càrrec de la restauradora de metall i orfebreria, Llanos Flores Madrona i de Carmen Pérez, directora de l’IVAC+R de CulturaArts-Generalitat.