Alzira col·labora en l’Olimpíada Solidària d’Estudi “Si estudies, cooperes” amb més de 3.349 hores d’estudi

Alzira ha participat en la XII edició de l’Olimpíada Solidària d’Estudi “Si estudies, cooperes”, ubicant la Sala Solidària d’Estudi, durant 22 dies, en la nova Biblioteca municipal. Després d’este període, 394 persones hi han participat, i s’han destinat a este projecte 3.349 hores d’estudi. És a dir, que les empreses col·laboradores aportaran 3.349 euros per a la causa.

La regidora de Joventut, Ana Alarcón, ha destacat: “Sempre apostem per qualsevol iniciativa solidària i, en este cas, consideràvem important unir solidaritat, joventut i estudi. En el cas d’Alzira, hem aportat 3.349 hores d’estudi a la causa, que és una molt bona xifra comparada amb altres participants de la Comunitat Valenciana. Açò significa que la joventut d’Alzira és solidària i sempre participa de qualsevol iniciativa que posem a la seua disposició, siga del tipus que siga. El meu agraïment a tots els que han col·laborat en esta Olimpíada”.

Recordem que l’Olimpíada Solidària d’Estudi va arribar a Alzira a proposta del Consell de la Joventut  i protegida per les regidories de Cultura i de Joventut. Tenia com a objectiu educar els jóvens en els valors de solidaritat i de responsabilitat social, sensibilitzant-los sobre les realitats socioeconòmiques i polítiques de les poblacions més desfavorides. 

Esta Olimpíada compta amb el suport de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) i de la ONG Cooperació Internacional, i està ideada per la ONGD Rioja Coopera. Espanya, a través d’esta iniciativa, recaptarà fons per a Haití. Fins ara hi han participat 49.303 persones, i s’han destinat a esta Olimpíada Solidària d’Estudi 528.119 hores.

 20141202 162242