Alzira col·labora en la jornada sobre les oposicions per a docents

Ja està obert el període de matrícula

Alzira, 24 de gener 2018.- El proper dissabte 24 de febrer, Alzira acull la jornada “L’accés a la docència a l’escola pública”, organitzada per la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica del País Valencià i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira. Es desenvoluparà, de 9 a 18.30 hores, aproximadament, al Saló de Plens del Consistori.

Els interessats ja poden matricular-se en la jornada de manera telemàtica a https://morepes.blogspot.com.es/. Esta jornada està certificada per la Conselleria d’Educació per als docents en actiu i per la Universitat de València per a la resta.

Programació de la jornada

10 hores. Claus i estratègies per a afrontar amb èxit els processos selectius.
12 hores. Taula redona “L’accés a l’escola pública a debat” amb representants sindicals, administració, MRPs i coordinadora d’interins.
15.30 hores. Presentació d’experiències.
18:30 hores. Cloenda.

Objectius de la jornada

– Actualitzar en temps real la normativa i altres qüestions legals relacionades amb el procés d’oposicions docents.

– Treballar les claus i estratègies que ens poden ajudar a superar un procés de selecció de personal, aplicat, en este cas, a les oposicions docents.

– Debatre sobre l’actual sistema d’accés a la docència en la funció pública davant de les noves propostes i alternatives que s’estan plantejant.

– Presentació d’experiències que poden ajudar a millorar la tasca docent i poden servir de banc d’experiències per a la confecció i plantejament de programacions didàctiques i innovadores en el procés d’oposicions.

Aquells que ho consideren, poden presentar les seues experiències individuals o col·lectives que puguen ajudar a redescobrir noves perspectives i plantejaments pedagògics. Per mitjà de la pàgina de la matrícula https://morepes.blogspot.com.es/ es pot accedir al formulari per a presentar les experiències.

Jornada docencia

CategoriesSense categoria