Alzira commemora demà la conquesta de la ciutat per Jaume I

Alzira commemora demà, com cada 30 de desembre, la conquesta de la ciutat per part de Jaume I. A les 18:30 hores, tindrà lloc la tradicional baixada de la bandera de la ciutat des del balcó del Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira. La comitiva es desplaçarà, en processó cívica, fins a la parròquia de l’Encarnació, on tindrà lloc el tedèum. 

A continuació, la comitiva es desplaçarà fins a la plaça de Sant Judes Tadeu, per a col·locar una corona de llorer en el monument dedicat a Jaume I.

Una vegada s’haja tornat a la Casa Consitorial, sobre les 20 hores, se celebrarà un ple extraordinari en què l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, imposarà les Insígnies d’Or de la Ciutat. Els homenatjats d’enguany són: la ballarina i coreògrafa Fina Granell, en la modalitat de Cultura; Ultramarins-Xarcuteria Casa Córdova, en la modalitat d’Activitats Empresarials; el Dr. López Gallart, en la modalitat d’Humanisme; el Cercle Alzireny la Gallera, en la modalitat d’Activitats Diverses, i l’exàrbitre nacional de futbol sala Juan Beteta, en la modalitat d’Esports.