Alzira enceta un cicle de ioga i pilates a l’aire lliure

Alzira, 21 de juny de 2017.- La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira posa en marxa activitats de ioga i pilates a la muntanyeta del Salvador del 27 de juny al 27 de juliol.
 
Després de l’exitosa jornada del passat 11 de juny, la Regidoria enceta ara un cicle d’un mes per a disfrutar d’estes activitats a l’aire lliure. Es tracta d’unes classes gratuïtes, on cada dimarts i dijous els assistents podran connectar amb la natura, en horari de 20 a les 21.30 hores.
 
Des de l’Ajuntament, la regidora responsable de l’àrea Aida Ginestar, assegura que la pràctica d’estes activitats a l’aire lliure suposa una millora de l’oferta esportiva que contribuix als hàbits de vida saludables.
 
Cada dimarts es realitzaran les classes de pilates, a càrrec de Jose Tomás Córcoles, director de Pilates System. Estes sessions están enfocades a la consecució d’objectius molt precisos, com puguen ser les patologies de columna vertebral o de la seua prevenció.
 
D’altra banda, els dijous es realitzaran les classes de ioga, a càrrec de Beatriz González, directora de Shakti Ioga. El que es busca aconseguir amb el ioga és transmetre l’essència del Krama Vinyasa Ioga, executant el moviment i la respiració en un mateix marc de temps, expandint la consciència de la ment.
 
ioga pilates