Alzira es prepara per viure el Mundial de Pilota

L’equip de coordinació de Mundial de Pilota que se celebrarà en Alzira la pròxima setmana ha mantingut una reunió per tal d’ultimar els detalls d’este gran esdeveniment esportiu d’àmbit internacional.

Car recordar que durant la setmana fallera s’ha realitzat una campanya de difusió del mundial de pilota per tal de convidat a tota la gent a què assistisquen a esta cita esportiva. S’ha repartit el programa de mà amb el calendari de partides. També s’han visitat els centres escolars per potenciar la participació de xiquets i xiquetes. S’ha convidat al teixit associatiu d’Alzira i s’ha abastit als comerços locals d’informació per promocionar este mundial.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que: Alzira ja està preparada per a gaudir d’este mundial de pilota. Tant els tècnics municipals, com el club alzireny i la federació han treballat de valent per assegurar l’èxit d’esta competició”. L’edil també ha convidat “als alzirenys i alzirenyes així com a tot el món que vinga a gaudir del nostre esport autòcton en un marc incomparable com és la nostra ciutat, que enguany ha fet història”.