Alzira homenatja el personal docent que es jubila este curs escolar

L’Ajuntament d’Alzira va acollir, ahir a la vesprada, l’acte d’homenatge al personal docent que ha exercit la seua professió a Alzira i ha arribat a la merescuda jubilació. Onze professors i mestres van rebre este sentit homenatge.

La regidora d’Educació, Anabel Juárez, va ser l’encarregada d’imposar-los la Insígnia de Plata de la Ciutat. Com tots els anys, l’acte va comptar amb la inestimable col·laboració de la Societat Musical d’Alzira. En esta ocasió, el grup Musicalm va ser l’encarregat d’amenitzar l’acte.

Els onze professionals de l’ensenyança homenatjats han donat classes en col·legis i instituts. Van rebre el reconeixement Lucía Arenas, del col·legi Sagrada Família; Teresa Salvador, del Col·legi Acadèmia Xúquer; Brígida España, del CEIP Vicente Blasco Ibáñez; Mª Consuelo García, del CEE Carmen Picó; Bernat Belsa i Mercé Santamaría, de l’IES Rei en Jaume; Adela Castell i Miguel Román, de l’IES José Maria Parra, i Mª Luisa Fontana, Mª Isabel Montañana i Juan Miguel Pastor de l’IES núm. 4.

 
 IMG 2407