Alzira inicia la nova edició de “12 mesos, 12 empreses”

Alzira, 6 de juliol del 2017. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha aprovat les bases del programa “Alzira: 12 mesos, 12 empreses 2018” que pretén impulsar cada mes un dels projectes innovadors d’emprenedors/es i pimes de recent creació. L’objectiu és impulsar través d’un pla de màrketing i de forma directa una nova empresa d’Alzira, constituïda en els dos últims anys.
 
Les empreses seleccionades per a aquesta iniciativa disposaran de tot un pla de màrqueting, llançament i promoció dels seus projectes. Entre els serveis que rebran, s’inclouen: un vídeo presentació de l’empresa, lot de fotografies dels perfils professionals, estudi i auditoria de les seues pàgines webs i presència en les xarxes socials, campanya d’atracció de seguidors en mitjans digitals o la difusió en els mateixos mitjans d’IDEA i de falques publicitàries en la ràdio pública Alzira Ràdio i altres mitjans, així com la participació en la Setmana de l’Economia o altres actuacions que es realitzen des d’IDEA.
 
Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica: “la segona edició del programa Alzira: 12 mesos, 12 empreses és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat. Recordem també que des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem sent pioners en molts àmbits en accions de promoció econòmica i ocupació, de fet, aquest programa s’inclou dins del pla Viatge a l’Empleabilitat que contempla diversos itineraris per a facilitar la formació, la inserció laboral i l’autoocupació.”
 
Cal recordar que des d’IDEA s’ofereix tot un catàleg de serveis per al suport i creació d’emprenedors/es i pimes: 
 
– Punt PAE d’assessorament d’empresa
– Pla d’empresa i estudi de viabilitat
– Assessorament a la ubicació del local
– Formes de finançament i accés
– Tràmits administratius de constitució
– Subvencions i/o bonificacions a la contractació
– Ajudes i subvencions a la creació d’empreses
– Espai web gratuït en portaldelcomerciante.com d’Alzira
 
Tant les bases com la instància i resta de documents annexos precitats estaran a la disposició dels participants en l’oficines d’IDEA, en C/ Ronda d’Algemesí, 4 i es publicaran en la web municipal i en www.idea-alzira.com. 
El termini de presentació de sol·licituds serà a través de la CLAU Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i/o també a través del Portal de la Ciutadania dins del termini estipulat, de 15 dies naturals, des de l’endemà a la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província. Per a més informació i qualsevol dubte o aclariment contactar amb IDEA, al 96 245 51 01. 
 
IMG 20161227 130357