Alzira inicia la segona etapa de l’escola d’ocupació “ET FORMEM: LLAURANT FUTUR”

Alzira, 29 de desembre del 2017. IDEA i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus han donat hui la benvinguda als 60 treballadors i 10 professors/es que s’han incorporat aquest matí per a la realització de la segon etapa de l’escola d’ocupació “ET FORMEM: LLAURANT FUTUR 2017-2018”
El programa d’ocupació pública “ET FORMEM: LLAURANT FUTUR 2017” està subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb 600.000 € i té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades mitjançant la realització d’obres i serveis d’interés general i/o social amb un contracte per a la formació que procure alhora la seua qualificació professional afavorint la inserció laboral. Els contractes, que tindran una durada de 16 mesos a jornada completa, beneficien a 60 treballadors/es de 18 anys o més, inscrits com a demandants d’ocupació en l’oficina del SERVEF, amb dificultats d’inserció laboral i pertanyents a col•lectius prioritaris, en risc d’exclusió social.
En declaracions del regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez: “des de l’Ajuntament d’Alzira hem situat com a prioritat l’ocupació i la formació per a les persones aturades. Gràcies a la tasca de les treballadores i treballadors d’IDEA i la major dotació de recursos municipals hem pogut optar a més oportunitats per a les persones que busquen un treball. Des de l’equip de govern anem a continuar treballant per a continuar rebaixant les taxes d’atur, i aquesta aposta pel servei públic d’ocupació sens dubte ha contribuït a la baixada significativa dels últims anys. No obstant, tractarem de dotar de més mitjans per tal de poder aplegar a molta més gent necessitada de treball en la nostra ciutat”.

segona etapa escola ocupacio