Alzira inicia una campanya de retirada d’abocaments incontrolats en diferents zones de la ciutat

La regidoria de Serveis Urbans, juntament amb l’empresa FOVASA encarregada de la neteja de la nostra ciutat, han començat la recollida de residus d’abocaments incontrolats existents en diferents llocs del terme municipal. S’està actuant en 30 punts.

Segons Fernando Pascual, responsable de l’àrea de Serveis Urbans, igual que succeeix en altres localitats de la comarca, Alzira no és aliena a aquest problema provocat per persones que, lluny d’acudir a l’ecoparc per a desfer-se d’aquestes restes d’obra, aprofiten qualsevol descampat o zona amagada per a tirar-los, generant un problema de salubritat i danys contra el medi ambient.

No és fàcil agafar als infractors, ja que per a denunciar-los han de sorprendre les persones que tiren els enderrocs just en el moment en què el fan. Per això, des de l’Ajuntament volem realitzar una crida a la ciutadania perquè col·labore avisant a la Policia Local quan veja a gent depositant enderrocs en la via pública amb l’objectiu que aquestes accions incíviques puguen ser sancionades.

Des de la regidoria de Serveis Urbans, s’insisteix que qualsevol obra de reforma que es realitze ha de gestionar els residus que genere amb un gestor autoritzat d’enderrocs i en què “no hi ha excusa per a traslladar i tirar residus pel camp” Aquesta campanya de retirada d’abocaments incontrolats continuarà en les pròximes setmanes.

Pascual, ha reiterat la seua crida a la ciutadania perquè actuen d’acord amb la normativa i eviten la presència d’aquests abocaments incontrolats, per a evitar possibles situacions d’insalubritat a nivell públic.