Alzira oferirà tres sessions per setmana d’activitat esportiva gratuïta per als majors

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira iniciarà el 13 d’octubre el programa d’activitat física per als major, que serà totalment gratuït i es realitzarà tres dies per setmana: dilluns, dimecres i divendres, de 9.30 a 10.30 hores.

Totes les persones majors interessades en participar han de dirigir-se al punt de partida de l’activitat, la plaça de la Generalitat. Es començarà amb la realització d’exercicis de calfament supervisats per monitors titulats per, a continuació, procedir a caminar fins al poliesportiu a l’aire lliure Jorge Martínez Aspar, on es durà a terme un sessió de gimnàstica variada.

Es recomana als i les participants la utilització de roba còmoda o esportiva per tal de poder realitzar l’activitat.

Per a participar no cal realitzar cap inscripció prèvia, només estar en el punt d’encontre, la plaça de la Generalitat, a l’hora d’inici de l’activitat.

«Hem travessat mesos de paràlisi i inactivitat degut a les restriccions sanitàries derivades per a fer front a la pandèmia de la Covid-19. Ara, amb la flexibilització de les mesures, creguem convenient la posada en marxa d’esta activitat dirigida a les persones majors, per tal de motivar-les a la realització d’activitat física moderada, apta per a totes i tots. La iniciativa, totalment gratuïta, està oberta per a tot el veïnat sènior que vulga participar i als què convide a unir-se. El simple fet de realitzar activitat física moderada s’associa a beneficis significatius com la millora en la funció cardio-pulmonar, en la flexibilitat, força i qualitat de vida», segons Fernando Pascual, regidor d’Esports.