Alzira participa en el II Fòrum de Participació Juvenil de la Ribera Alta

Alzira, 6 de juliol de 2018.- L’Ajuntament d’Alzira va participar ahir, dijous 5 de juliol, en el II Fòrum de Participació Juvenil la Ribera Alta que es va celebrar a Carcaixent.

Més de 90 joves de la comarca es donaren cita a este Fòrum que, a la seua segona edició, va girar al voltant del lema “hàbits saludables”.

En representació d’Alzira va acudir el regidor de Joventut, Albert Furió. També va estar present el director general de l’IVAJ, Jesús Martí.

Furió va destacar que “sempre són importants este tipus d’encontres que servixen perquè joves de tota la comarca intercanvien experiències. A més, enguany, el tema central del fòrum ha estat molt apropiat, ja que el crear hàbits saludables en els joves és primordial”.

La trobada ha estat organitzada, conjuntament, per la Mancomunitat de la Ribera Alta, l’IVAJ, Xarxa Jove i els ajuntaments de la Ribera Alta. Els pobles participants són Benifaió, Alzira, Carcaixent, la Pobla Llarga, Montserrat, Càrcer, Sumacàrcer, Rafelguaraf, Manuel, Villanueva de Castelló, Senyera i Gavarda.

Al llarg del Fòrum al voltant dels hàbits saludables es tractaren temes com el tabac, l’alcoholèmia i les begudes saludables amb fruites i llet, amb tallers pràctics de cadascun dels temes.

Els objectius d’este Fòrum són:

·         Apropar la realitat dels joves als tècnics/es i regidors

·         Conèixer les potencialitats dels joves de la comarca

·         Crear un espai de debat sobre polítiques juvenils

·         Extraure conclusions pràctiques per millorar la realitat dels joves.

forum

forum 1

CategoriesSense categoria