Alzira posa en marxa el dispositiu de seguretat per a les Falles del 2024

L’Ajuntament d’Alzira ha reforçat, un any més, el dispositiu de Policia Local per a donar servici als actes i els acompanyaments a la Junta Local Fallera, a més de controlar l’emplaçament de carpes i monuments. El dispositiu s’ha dissenyat per a poder afrontar les incidències de trànsit que puguen sorgir i ajudar els ciutadans que necessiten de la intervenció dels agents.

La Policia Local d’Alzira vetlarà per la seguretat de la ciutadania i de la celebració dels actes previstos com ara les mascletades, l’entrega de premis, les desfilades de l’Ofrena i del Pasdoble, la processó de Sant Josep i la Cremà. A més, hi haurà controls preventius d’artefactes pirotècnics i es reforcen, especialment, els servicis nocturns.

Així mateix, els voluntaris de Protecció Civil junt amb la seua secció sanitària, UMAS, estaran presents en la majoria d’actes per si fa falta assistència sanitària. Este servici enguany compta amb una segona ambulància per a les mascletades.

La regidora de Seguretat, Gemma Alós, ha destacat que «com cada any amb l’arribada de les Falles es posa en marxa el dispositiu necessari perquè les festes transcórreguen amb tota normalitat. Vull aprofitar per a agrair a tot el cos de Policia Local i als voluntaris de Protecció Civil la labor que fan per a poder tindre unes festes segures per a tot el món».

Este dispositiu es coordina també amb la Policia Nacional i Bombers.