Alzira presenta la nova aplicació informàtica per a reservar l’ús de les diferents instal·lacions esportives

  • Es podran reservar a través de www.alzira.es

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas; el regidor d’Esports, José Andrés Hernández, i la tècnica d’Esports, Carmen Rodríguez, han presentat esta vesprada la nova aplicació informàtica per a reservar l’ús de les diferents instal·lacions esportives de la localitat.

Este sistema permet reservar l’ús de les instal·lacions sense haver de desplaçar-se fins a esta prèviament. Inicialment, els interessats hauran d’acudir, per a inscriure’s de manera gratuïta i facilitar-los un usuari i contrasenya, al Departament d’Esports (carrer Rambla, s/n), en horari de 9 a 15 hores, o bé al Pavelló Fontana Mogort o la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar, de 17:30 a 22 hores.  Després, ja des de casa o des de qualsevol lloc amb accés a Internet, podran reservar l’ús de la instal·lació que vullguen utilitzar. Per a això, hauran d’entrar en www.alzira.es – Serveis Municipals- Esports, i entrar a “Reserva de pistes en línia”. Una vegada allí, teclejaran la seua contrasenya i podran vore tots els recursos disponibles i reservar les dates, així com vore les tarifes i fer el pagament corresponent per un sistema de seguretat. 

Bastidas ha destacat: “Esta aplicació és un pas més en el procés de modernització dut a terme per este Ajuntament, que ha rebut tant premis. I és que este tipus d’aplicacions permeten facilitar la comunicació entre el ciutadà i l’administració. La que presentem hui era una demanda realitzada per molts usuaris que utilitzen diària o setmanalment les diferents instal·lacions, i per això creiem que és molt important que ja siga una realitat. A més, s’unix a la reducció de les taxes d’utilització de les instal·lacions esportives, per a dinamitzar-ne l’ús. Apostem fermament per l’esport amb estes dos iniciatives, així com amb la millora de les diferents instal·lacions esportives que estem també duent a terme”.

 20150223 183251