Alzira presenta la seua Guia Virtual

 


Ha sigut editada pel Patronat Provincial de Turisme 

El regidor de Fires, Festes i Turisme d’Alzira, Rafael Fita, i el director del Patronat Provincial de Turisme “València Terra i Mar” de la Diputació de València, Ramón Vila, han presentat este matí en el MUMA la Guia Virtual d’Alzira. Esta Guia es va presentar oficialment en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, el mes de gener passat, i és una iniciativa del Patronat Provincial de Turisme de València, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira. Pretén donar a conéixer de manera innovadora les alternatives d’oci, turisme, patrimoni i cultura que oferix el municipi. 

La Guia Virtual d’Alzira es pot descarregar per a ordinadors, tablets i mòbils a través de http://www.valenciaterraimar.org/publicacionesdigitales/guiasvirtuales/alzira/index.html, de l’APP del Patronat de Turisme i del codi QR que es penjara en breu en la pàgina web de l’Ajuntament.

En la guia de 48 pàgines, que estarà constantment actualitzant-se, trobarem aspectes de la història d’Alzira, un plànol, els monuments, els museus, la ciutat moderna, la contornada, les festes, la gastronomia, publicacions, associacions i com arribar-hi, a més de vídeos relacionats amb el tema en concret i documents PDF que podran descarregar-se. 

Fita ha manifestat: “Considerem que esta Guia Virtual és una ferramenta molt útil, ja que podem accedir a través de qualsevol dispositiu amb accés a Internet o, inclús una vegada descarregada, poder consultar-la encara que no es tinga accés a Internet. Permet que qualsevol persona del món puga conéixer la nostra ciutat, o que aquells que la visiten i la recórreguen puguen accedir a la informació respecte dels monument que visiten, una festa determinada, etc. A més, és una guia viva i oberta a qualsevol nova incorporació, com poden ser més vídeos promocionals o àudios que permeten una guia completa per la ciutat, entre altres. Agraïsc el treball dels tècnics de Turisme que han treballat amb el Patronat de Turisme, així com al Patronat per fer realitat esta Guia”.

La d’Alzira és la 12a Guia Virtual produïda pel Patronat Provincial de Turisme. A través d’esta es pot arribar a una quantitat molt gran de lectors, actualitzar els continguts de manera immediata i treballar amb ella com si fóra una guia en format paper. 

 
20150218 132713