Alzira Ràdio presenta la seua nova imatge

Alzira, 6 d’octubre de 2017.- Hui s’ha presentat en roda de premsa la nova imatge gràfica de l’emissora municipal d’Alzira, Alzira Ràdio.
 
Es tracta de la proposta guanyadora del concurs de disseny del logotip que s’encetava el passat mes de juliol. La idea d’una ràdio propera i participativa és la que ha motivat que s’optara per una convocatòria oberta on es dóna la paraula als ciutadans.
 
A l’acte han estat presents, Diego Gómez, alcalde d’Alzira i responsable de l’emissora municipal, els treballadors i col•laboradors d’Alzira Ràdio i altres membres de la corporació.
 
En total s’han presentat 40 propostes, entre les quals s’ha premiat “Ones” de Carles Esteban García. La proposta guanyadora és un disseny fàcilment reconeixible, amb una personalitat potent, fresca i clarament renovada. La gama cromàtica utilitzada és el magenta, un color lligat a la creativitat, vitalitat i frescor, que trenca amb la imatge anterior.
 
L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha insistit en el fet de encarar una nova etapa de la ràdio adoptant esta nova imatge i el que representa. Oferir una ràdio que vol fer-se més pròxima en el dia a dia de la nostra ciutat, vol estar present al carrer i acostar-se també a l’actualitat de la comarca. 
 
Es tracta d’una solució gràfica simple i neta. En paraules del guanyador, Carles Esteban “Amb el canvi de la identitat, pretenc aconseguir reforçar la percepció del mitjà com una marca natural, pròxima, versàtil i curiosa. Ara toca adoptar-la i sentir-la com a pròpia, fer-la créixer, que siga una ensenya visible, per a donar impuls  a l’activitat”
 
El jurat encarregat de valorar les propostes ha estat format per dos membres de l’equip d’Alzira Ràdio, dos experts en disseny gràfic, la tècnica de comunicació de l’Ajuntament d’Alzira i l’alcalde d’Alzira. 
 
A més a la presentació també s’ha parlat de la nova situació comunicativa a la Comunitat, amb l’arribada de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, o del important paper de la Xarxa d’emissores municipals de la Comunitat Valenciana, entitat que impulsa la difusió i emissió de continguts municipals a les diferents ràdios locals.
 
Alzira Ràdio
Alzira Ràdio és una emissora municipal amb 22 anys d’antiguitat, que va nàixer com a projecte final d’un taller de ràdio organitzat per l’ajuntament. Es va inaugurar oficialment el 23 de maig de 1995. En 2016, després d’una fase de deu anys com a empresa pública, va tornar a formar part de l’ajuntament.
 
alzira radio presenta 04