Alzira recull el premi “Mención especial en TIC y transparencia” en el XI Congreso Iberoamericano de Municipalistas

L’Ajuntament d’Alzira va rebre ahir la “Mención especial en TIC y transparencia” dels Premios de la Unión Iberoamericana de Municipalistas, dins de la modalitat de “Buenas prácticas y experiencias de gestión local” pel seu projecte “Les videoactes en l’Ajuntament d’Alzira: tecnologia, transparència, legalitat i estalvi”.

La regidora de Modernització, Ana Alarcón, va arreplegar ahir el premi en el XI Congreso Iberoamericano de Municipalistas, “Economía y desarrollo local sostenible”, que organitza la Unión Iberoamericana de Municipalistas a San Juan (Argentina).

Alarcón va destacar: “Agraïm este premi internacional. Som referència en molts aspectes relacionats amb la modernització de l’administració, i ho fem amb l’únic objectiu de facilitar les gestions al ciutadà”.

L’Ajuntament d’Alzira, a través del responsable d’Informàtica, Julio García Sánchez, exposarà la seua experiència sobre el projecte amb què ha sigut premiat, i participarà amb una ponència titulada: “Les videoactes en l’Ajuntament d’Alzira: tecnologia, transparència, legalitat i estalvi”.

 

 

Premio Argentina