Alzira rep l’aprovació de la Generalitat del projecte de construcció del col·lector de les Basses

El finançament de les obres, amb un pressupost de més de 1.600.000 €, serà cobert íntegrament per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural 
 
Alzira, 15 de març 2017.- L’Ajuntament ha rebut l’aprovació per part de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural del projecte de construcció tècnica del Canal interceptor per a la millora del drenatge urbà de la zona de les Basses presentat per l’Ajuntament l’any 2016 i amb un pressupost total de 1.619.042, 52€. El finançament de les obres serà cobert íntegrament per la mateixa Conselleria.
 
L’alcalde, Diego Gómez, valora de manera molt positiva esta actuació que suposa una reivindicació històrica del barri de les Basses, d’uns veïns i veïnes que han patit ja massa vegades situacions complicades com a conseqüència de les pluges. Per esta raó, des de l’inici de la legislatura, salvaguardar les Basses de les inundacions ha suposat una prioritat absoluta de l’actual equip de govern.
 
L’Ajuntament ha treballat els últims mesos per tal de disposar de la totalitat dels terrenys necessaris per a poder iniciar l’execució de l’obra el més aviat possible. D’esta manera, la previsió és començar les obres el pròxim trimestre per a que a la tardor s’haja finalitzat la primera fase del projecte. 
 
 IMG 7206