Alzira reprén els tractaments anuals contra el mosquit tigre  

  • Els dies 10, 11 i 12 de maig s’aplicarà el tractament a Alzira

Com és habitual en estes dates, l’Ajuntament d’Alzira ha reprès de nou a la nostra ciutat els tractaments contra el mosquit tigre. El passat mes d’abril va ser el primer en què 50 municipis adherits al programa preventiu del Consorci de la Ribera, van encetar l’administració de tractaments contra estos insectes, que es realitzarà de forma mensual fins a octubre i s’intensificarà durant els mesos d’estiu.

Este mes, els operaris de l’empresa Lokímica, adjudicatària del servei, estaran a Alzira revisant tots els embornals del municipi a partir de hui dimecres 10 de maig, dijous 11 i divendres 12 de maig.  L’actuació consistix a comprovar les zones d’acumulació d’aigua i revisar tots els embornals per tal d’agafar una mostra i en cas de trobar larves, aplicar el tractament corresponent.

De nou es repetix la fórmula de la campanya de prevenció simultània a les diferents poblacions, que es porta a terme des de fa uns anys amb èxit. Des de la regidoria de sanitat s’ha explicat que l’objectiu és mantindre esta situació de baixa presència i evitar la proliferació del mosquit tigre.

Com sempre, qualsevol ciutadà o ciutadana pot enviar via correu electrònic o mitjançant la bústia ciutadana preguntes o avisos en cas que es detecte presència de mosquits en un punt en concret enviant un correu a sanitat@alzira.es.