Alzira torna a ser l’epicentre econòmic, laboral i de noves tendències digitals amb la ‘XV Setmana de l’Economia’

  • Carmen Calvo, Ángel Rielo, Daniel Lacalle, Karim Hallal, Andrea Vilallonga, Enric Company o Pedro Rico, entre els ponents programats
  • 22 ponències, 82 participants i més de 3100 inscrits

Hui s’ha presentat la que serà la 15ª edició de la Setmana de l’Economia d’Alzira. A l’acte han assistit l’alcalde de la ciutat i responsable de Idea, Diego Gómez, el President de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raúl Tudela, la directora d’Idea, Carmen Herrero i els representants dels patrocinadors Vithas Aguas Vivas i Criptoservicios. 

L’Ajuntament d’Alzira a través de l’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira (IDEA) juntament amb l’Associació Empresarial d’Alzira, ha presentat la ‘XV Setmana de l’Economia’, “unes jornades –segons ha explicat l’alcalde- que tenen com a objectiu oferir tant a l’empresari com a la ciutadania un espai de reflexió i un punt de trobada. Arribem a la quinzena edició d’esta trobada que no s’ha aturat en cap moment, fins i tot en la pandèmia i que està  a l’avantguarda de les temàtiques econòmiques, referent, no només de la comarca, sinó cada vegada més en la Comunitat”

Del 13 al 17 de febrer de 09:30h a 20:00h, es duran a terme nombroses xarrades, ponències i taules redones dirigides a noves generacions i públic adult. Un total de 22 ponències i 82 participants que promouran un clima d’aprenentatge compartit i enriquidor entre ponents i assistents.

A hores d’ara ja s’han inscrit més de 3100 persones i cinc de les ponències: Activismo positivo, d’Andrea Vilallonga, Somos imparables, d’Enric Company, Empresas con buen humor, d’Àngel Rielo, ¿Dónde estamos? de Carmen Calvo, i El Futuro del Trabajo, de Labora, ja estan completes. La inscripció per a participar en qualsevol de les ponències o xarrades és gratuïta a través de la pàgina web d’IDEA Alzira o en la mateixa Casa de la Cultura d’Alzira durant l’esdeveniment. També es podrà seguir en línia amb retransmissió en directe, per a totes aquelles persones que no puguen acudir físicament.

Entre els ponents més rellevants que formaran part d’aquesta edició, es troba la Vicepresidenta primera del Govern (2018-2021), Carmen Calvo, el divulgador sobre Unió Europea, Karim Hallal, el presentador i conferenciant, Enric Company i l’economista, Daniel Lacalle. També es comptarà amb la presència de conferenciants internacionals com Andrea Vilallonga, experta en comunicació i impacte positiu.

També es continuarà oferint opcions destinades especialment al comerç, com la taula 12 mesos 12 comerços o la intervenció de Paco Tormo CEO Fundador de Singularu.

A més, com ja s’ha consolidat després de diverses edicions, es comptarà amb un espai reservat per a entrevistes laborals, on 12 empreses han ofertat 25 llocs de treball on ja s’han inscrit 120 persones.

Raúl Tudela, president de l’associació empresarial s’ha mostrat molt satisfet pel programa i ha manifestat que “estes ponències econòmiques donen eixe matis, per a que es conega des de diversos punts de vista el món de la creació d’empreses, els comerços i els negocis d’autònoms. L’objectiu de l’associació empresarial passa per donar peu al creixement d’empreses en la nostra ciutat, que la gent s’anime a donar el pas d’encetar una trajectòria empresarial”

Enguany com a novetat, hi haurà una actuació inaugural que comptarà amb les components del Club de Gimnàstica rítmica d’Alzira, participants al projecte europeu Urban Sport 4all.

La cloenda i posterior sopar, tindrà lloc el divendres 17 de febrer a les 21 hores en la Sala Cotonera Events, quan tindrà lloc el lliurament de Premis de la Setmana de l’Economia i comptarà amb l’assistència del Conseller d’Hisenda, Arcadi España. En esta gala es premia la trajectòria empresarial de tres empreses o personalitats que han destacat al llarg dels anys per aportar valor i riquesa al teixit econòmic local.

Per a adquirir els tiquets per al sopar cal contactar amb l’Associació Empresarial d’Alzira  962 459 517.

A més, l’Ajuntament vol traslladar el seu agraïment tant el patrocini de La Generalitat Valenciana, Vithas, Jenkin’s i Criptoservicios, com la col·laboració de l’Observatori valencià de dades obertes i transparència, l’Ajuntament de València, Dades València, VET UP For the Excelence of Vocational Education in Europe, Programa de finançament Erasmus+ (European Commission) i Renfe Rodalies per ser part d’este esdeveniment. Així com als alumnes de l’Escola de Cuina El Respirall d’IDEA Alzira.

Al llarg de tota la setmana des de l’escola de Cuina el Respirall, s’oferirà als assistents, desdejuni on es tastarà La Reganyà d’Alzira i dinar elaborat per l’alumnat del taller.

Més info https://www.idea-alzira.com/xv-semana-de-la-economia-alzira