Bastidas entrega més de 6.500 euros a Càritas i Creu Roja

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha entregat este matí més de 6.500 euros a Càritas i a Creu Roja, entitats que han estat representades pels seus respectius presidents, Teresa Safont i Miguel Ángel Gurrea. Cal destacar que estos diners es van recaptar amb el lloguer de les cadires per a vore la processó del Divendres Sant.

La màxima autoritat local ha manifestat: “Hui estem d’enhorabona, ja que entreguem més de 3.200 euros a cada una d’estes entitats, que tant fan per aquells que més ho necessiten de la localitat. Impulsant estes accions solidàries mostrem el nostre compromís amb Càritas i Creu Roja per la gran labor que realitzen. I, si és el cas, també el compromís de tots aquells ciutadans que, llogant una cadira  per a vore la processó del Divendres Sant, van contribuir que esta quantitat superara els 6.500 euros. Esta aportació se suma a les subvencions que ambdós entitats reben cada any per part de l’Ajuntament”.

Esta iniciativa solidària se suma a moltes altres que s’han realitzat en la localitat per part del Consistori. Recordem que les passades Festes de Sant Bernat els assistents als concerts havien d’aportar un 1 kg de menjar a manera d’entrada. En total es van arreplegar 9.000 kg de menjar que van ser destinats a Creu Roja.

 
20141031 111544