Bastidas reconeix els èxits del jove judoka Alberto Varela

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, junt amb el regidor d’Esports, José Andrés Hernández, i altres membres de la Corporació municipal, ha reconegut els èxits aconseguits pel jove judoka alzireny Alberto Varela.

La màxima autoritat local ha destacat: “Estos actes de reconeixement a jóvens esportistes alzirenys sempre són un orgull per a mi, com a alcaldessa i com a alzirenya. I més, si es tracta d’un esport com el judo, minoritari però ple de grans valors. M’enorgullix vore que Alzira triomfa, gràcies a estes jóvens promeses, en multitud de disciplines esportives i que, a pesar de la seua joventut, estos grans esportistes saben què és el sacrifici, la disciplina i l’esforç que cal fer per a aconseguir èxits. Tenen tota una vida per davant i són molts més els èxits que estic segura aconseguiran; en este cas, Alberto Varela en el món del judo, fet que suposarà un gran triomf per a la seua ciutat, Alzira”. 

Alberto Varela

Practica el judo des que tenia huit anys. Entrena en el Club Judo Alzira. Ha sigut campió autonòmic en les categories Benjamí, Infantil i Cadet, en 2010, 2011, 2012 i 2013.

En 2012 es va proclamar campió del Campionat Internacional Judo Infantil a França, i l’any passat, de l’Internacional Supercopa d’Espanya, a Fuengirola.

Ha sigut Campió d’Espanya en les categories Infantil i Cadet en 2012, 2013 i 2014.

El mes de gener passat es va proclamar campió del V Campionat Internacional de Judo-Copa d’Espanya de Judo Cadet, a Burgos; i el dissabte passat, de la Copa d’Espanya celebrada a Santa Pola, les dos en la categoria masculina cadet e fins a 73kg.

 IMG 0624