Bastidas reconeix els èxits del jove tenista Javier Llinares

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, junt amb el regidor d’Esports, José Andrés Hernández, i altres membres de la Corporació municipal, ha reconegut el gran any esportiu i els èxits aconseguits pel jove tenista alzireny Javier Llinares.

La màxima autoritat local ha destacat: “Sempre és un orgull veure com alzirenys tan jóvens brillen en l’esport que practiquen i tenen un futur prometedor en este; en el cas de Javier Llinares, en el tenis, un esport en què en 2014 ha aconseguit grans èxits. Li done la meua més sincera enhorabona per això”. Ha afegit: “Com a Ciutat Amiga de la Infància que som, ens agrada reconéixer els èxits de tot el món, de grans i menuts, ja que tot el que comença des de la base dóna molt bons resultats. A Alzira hi ha grans esportistes que han triomfat i triomfen en diferents disciplines esportives, i això és molt important i enriquidor per a la ciutat. Actes com este ens demostren que hi ha jóvens amb un gran futur per davant, que segur porten molts èxits a la localitat”.

Javier Llinares

Té 13 anys i entrena en el Club de Tenis Alzira. Nascut en 2001, és jugador de primer any en la categoria Infantil. 

En 2014, ha sigut Campió del Circuit Tecnifibre en esta categoria, després de quedar:

-campió del Gran Premi Tecnifibre del Club de Tenis d’Algemesí i del Gran Premi Tecnifibre del Club de Tenisquash.

-subcampió del GP Tecnifibre del Club de Tenis de Sueca, las Vegas, Tavernes, Carlet i Bellreguard.

-subcampió del Màster Tecnifibre del Club de Tenis de Carlet.

També ha sigut subcampió del circuit alacantí del Club de Tenis d’Elx, de l’Open Ciutat d’Almussafes, del TTK Sevilla i del Promeses David Ferrer del Club de Tenis València. 

Ha sigut classificat com un dels huit millors jugadors d’Espanya per al Màster TTK en l’Acadèmia Equelite de Juan Carlos Ferrero, amb sis jugadors de l’any 2000 i només dos del 2001, un dels quals és Javier. 

També ha estat classificat com un dels deu millors jugadors d’Espanya per al València OPEN 500. Va jugar en l’Àgora en la categoria Infantil, sent un dels dos jugadors de l’any 2001 classificats. Va arribar fins a les semifinals.

També ha resultat campió de la Copa Zarlon del Club de Tenis de Carlet, i de la Copa, del Màster i del Circuit Caucho Alvariño del Club de Tenis Cullera.

 
 20150126 181941