Bonnie Tyler actuarà a Alzira el dissabte 21 de març

 
  • El concert s’emmarca dins de la programació del QFestival 2015, que tindrà lloc els dies 20 i 21 de març
  • Echobelly, Mishima, Estereotypo i Hidrogenesse han confirmat també la seua assistència 

La cantant britànica Bonnie Tyler oferirà un emotiu concert a Alzira el pròxim 21 de març, en el Gran Teatre a les 20 hores, on farà un repàs a la seua dilatada carrera i interpretarà èxits com Total Eclipse of the Heart, It’s a Heartache, The Best o Holding Out for a Hero.

El concert, organitzat per l’Ajuntament d’Alzira, s’engloba dins de la programació del QFestival 2015, que enguany se celebra el cap de setmana del 20 i 21 de març. En este, els assistents aporten aliments que es destinen a la gent que més està patint amb la crisi.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha manifestat: “Bonnie Tyler té un estil de música semblant al tipus de concerts que s’oferixen en el QFestival, i per això creiem que era important que una artista internacional del seu nivell l’encapçalara. És un privilegi que Bonnie Tyler actue en la nostra ciutat, i més en este festival, que ja està més que consolidat. Anime tota la ciutadania a vindre a Alzira i a disfrutar tant del concert de Bonnie Tyler com del QFestival en general”.

Bonnie Tyler compta amb una carrera musical que comprén quasi quatre dècades. Ha guanyat tres premis Goldene Europa, un premi Echo, i ha sigut nominada a tres premis Brit i a tres premis Grammy. La seua distintiva veu ronca ha sigut comparada amb la d’artistes com Rod Stewart i Kim Carnes, i en combinació amb el seu èxit professional, s’ha donat a conéixer com «la Primera Dama internacional del rock». A més, Tyler ha col·laborat amb diversos cantants, incloent Cher, Andrea Bocelli o Mike Oldfield, i ha llançat més de 30 senzills a duo des de 1983.

Com a novetats d’esta edició, el QFestival s’amplia a dos dies i compta amb nova ubicació, ja que es trasllada al centre de la ciutat, concretament al Cine Colón, de manera que les seues activitats revertisquen positivament en el xicotet comerç. Cal destacar que més del 60% d’assistents al QFestival són de fora de la comarca de la Ribera, i existix un percentatge important que hi acudixen d’altres comunitats autònomes. Eixe punt ha sigut decisiu per a fer coincidir el festival amb el pont de Falles.

De moment, ja han confirmat la seua assistència al QFestival la banda britànica Echobelly, que donarà el seu primer concert en elèctric en més d’una dècada, així com Mishima, una de les bandes emergents indies més destacades de l’escena catalana. Estan confirmats també Hidrogenesse, Buffet Libre DJ, Estereotypo, Metropol i We Used To Pray.

Els abonaments de dos dies, que inclouen tots els concerts del QFestival els dies 20 i 21 de març, inclòs el concert de Bonnie Tyler en el Gran Teatre, tenen un preu de 40 euros (amb les entrades de Bonnie Tyler per a pati de butaques i llotges) i a 29 euros (amb les entrades per a Bonnie Tyler per a laterals i primer pis), i ja estan disponibles en la pàgina web  www.qfestival.es. Les entrades només per al concert de Bonnie Tyler, que són a 25 euros (pati de butaques i llotges) i a 15 euros (laterals i primer pis), es posaran a la venda a partir de dijous que ve, 12 de febrer, en la taquilla del Gran Teatre, de 19:30 a 21 hores (dimarts i dijous) o en www.instanticket.es.