Colomer visita en Alzira els dos projectes inclosos en el Pla Nacional Xacobeo 2021-2022 del Ministeri

• Colomer ha explicat que des de Turisme “vam proposar al Ministeri aquests projectes d’Alzira per a incloure’ls en el Pla Nacional Xacobeo 2021-2022 i finalment van ser seleccionats”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat Alzira per a conéixer, acompanyat per l’alcalde Diego Gómez, la muralla i Casa del Rei, dos projectes inclosos en el Pla Nacional Xacobeo 2021-2022 del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

 

Francesc Colomer ha ressaltat “el relat d’autenticitat d’Alzira” i el treball de l’ajuntament per “posar en valor la història de la ciutat”.

 

Colomer ha explicat que des de Turisme “vam proposar al Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç aquests projectes d’Alzira per a incloure’ls en el Pla Nacional Xacobeo 2021-2022 i finalment van ser seleccionats” i ha afegit que “la idea era reivindicar la versió cultural de la nostra geografia per a incloure a Alzira en aquest programa i va eixir bé”.

 

Així mateix, durant la visita, el responsable de *Turisme s’ha posat a la disposició de l’ajuntament d’Alzira, que dirigirà aquest procés, “per a sumar forces” i ha ressaltat que aquest projecte “contribuirà positivament per a tindre un bon posicionament en el terreny de la cultura no sols d’Alzira, sinó de tota la Comunitat Valenciana”.

 

Colomer ha incidit en què “el relat cultural i turístic que es viu ací és una aposta segura de futur, perquè no es pot clonar s’ha de descobrir i viure ací”, i ha afegit que “a més, es tracta d’un turisme experiencial i aqueix és el concepte de turisme pel qual estem apostant”.

Per part seua, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, traslladat l’agraïment a Turisme per les gestions per a aconseguir aqueix reconeixement i inversions del Govern central per a la recuperació de la muralla i la Casa Reial.

 

Colomer Alzira 2

 

 

CategoriesSense categoria