Comencen a Alzira els tractaments del mes de juny contra el mosquit tigre

• 10, 11 i 14 de juny tindran lloc els tractaments

Com es ve fent des del passat mes d’abril, continuen els tractaments mensuals contra el mosquit tigre en tots els municipis adherits al programa del Consorci de la Ribera.

En esta ocasió, donada la proliferació habitual en els mesos d’estiu, encetem un nou període de tractament més intens, el corresponent al mes de juny. L’acció habitual, es completarà este mes amb el tractament aeri contra la mosca negra que trobem en grans masses d’aigua corrent, com és el cas del riu Xúquer on s’administrarà la fumigació per aire la propera setmana.

Els operaris de l’empresa Lokímica, adjudicatària del servei, estaran a Alzira revisant tots els embornals del municipi dijous 10, divendres 11, i dilluns 14. L’actuació consistix a comprovar les zones d’acumulació d’aigua i revisar tots els embornals per tal d’agafar una mostra i en cas de trobar larves, aplicar el tractament corresponent.

“La campanya de prevenció que es va fer en anys anteriors, va resultar un èxit en 2020 ja que la presència del mosquit va ser mínima fins i tot en els mesos de més calor. Enguany l’objectiu és mantindre esta situació i evitar la proliferació del mosquit tigre”, explica la regidora de Sanitat, Gemma Alós.

Com sempre, qualsevol ciutadà o ciutadana pot enviar via correu electrònic o mitjançant la bústia ciutadana preguntes o avisos en cas que es detecte presència de mosquits en un punt en concret. Des de la regidoria de Sanitat, a més, s’iniciarà una campanya informativa amb consells per a evitar la reproducció del mosquit tigre en espais privats. A hores d’ara no s’han comunicat per part de la ciutadania incidències importants, així i tot seguim pendents de qualsevol informació que puga arribar al departament de sanitat.

file6

 

CategoriesSense categoria