CONCURS REDACCIÓ JUVENIL (2020)

 

Concurs Redacció 2020

 

 

Des del SERVAL (Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira) la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament vos agraïm la vostra participació en el IV Concurs de Redacció Juvenil en el qual heu participat de forma activa, i que ha permés als jóvens d’Alzira expressar el seu talent.

 

 

El IV Concurs de Redacció Infantil i Juvenil en Valencià arriba a tots els centres educatius d’Alzira

 

Hui ha començat la campanya de repartiment de cartells i díptics de les bases del IV Concurs de Redacció Infantil i Juvenil en Valencià. El regidor de Cultura i Promoció del Valencià, Alfred Aranda, i el tècnic del SERVAL (Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià), Jordi Giménez, han acudit als centres educatius de Primària, Secundària i l’Escola d’Adults per fer difusió del IV Concurs de Redacció, que agrupa les categories de 1r i 2n d’ESO (A), 3r i 4t d’ESO (B), Batxillerat, Cicles Formatius i l’Escola d’Adults (C) i 5é i 6é de Primària (D). A, més, han repartit entre els centres de Secundària i l’Escola d’Adults un lot de llibres de diferents modalitats dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

 

El tema d’enguany és “Què t’agradaria somiar?”, perquè volem estimular la imaginació i la creativitat. La data límit de presentació de treballs serà el 16 de novembre, i l’entrega de premis, al Saló de Plens de l’Ajuntament, tindrà lloc l’11 de desembre. Cada una de les categories (A, B, C i D) tindrà un primer premi, que serà un ordinador portàtil, un segon premi, que serà una tauleta tàctil gran, i un tercer premi, una tauleta tàctil xicoteta. Tots els premiats rebran a més un llibre.

 

Alfred Aranda considera que “és molt gratificant convocar aquest concurs perquè té una gran acceptació, tant als col·legis com als instituts. Les redaccions presentades en les tres edicions anteriors mostren una gran varietat d’històries, tècniques narratives i recursos literaris que no deixen de sorprendre els adults”.

 

 

 

 

 DOCUMENTOS:

flecha azul Bases i convocatòria

flecha azul Acta final del jurat