Continua la vacunació entre 40 i 49 anys

Actualització de dades COVID

• La incidència puja lleugerament a Alzira

Alzira compta a hores d’ara amb 8 casos actius de coronavirus, segons les dades oferides per Salut Pública este matí. Són dos casos més que la setmana passada i continuen sent xifres que mantenen una taxa d’incidència acumulada molt baixa, concretament de 17 casos per cada 100.000 habitants. En els últims tres dies només hem sumat 1 cas nou.

Des de l’Ajuntament desitgem que les persones que patixen la malaltia es recuperen prompte i puguen tornar a la normalitat.

A la reunió, ha assistit la regidora de Sanitat Gemma Alós, qui ha comentat que “la majoria de contagis de la comarca es correspon amb un segment de gent jove, que no està vacunada, tots ells asimptomàtics. Com ja va passar la setmana passada, esta data reflexa el bon funcionament de la vacuna però al mateix temps ens alerta de l’alta capacitat de contagi, en no ser conscients de la malaltia. Cal complir les mesures, anar amb precaució i prudència, els no vacunats no podem abaixar la guàrdia”.

Vacunació
D’altra banda, continua la campanya de vacunació en el grup d’edat dels 40 als 50 anys, un grup molt nombrós per la qual cosa es preveu que fins el 15 de juliol no s’acabe d’immunitzar este grup.

A més es continuarà esta setmana amb la segona dosi d’Astrazéneca per aquells que tenen entre 60-65 anys.
Des del departament de Salut de la Ribera es recorda que les persones que ja han patit la Covid-19 només rebran una dosi de la vacuna i seran citats quan hagen passat sis mesos a partir de rebre l’alta.

El calendari per a conèixer quan està prevista la vacunació en funció del grup d’edat es pots consultar a la pàgina web de la Conselleria de Sanitat.
Esta informació s’actualitzarà setmanalment.

Des del departament de Salut de la Ribera, se cita a les persones mitjançant el seu telèfon de contacte, indicant la data i hora de vacunació. Recordem que és molt important que eixes dades estiguen actualitzades al sistema SIP. Per a poder verificar que són correctes cal accedir ací.

Dubtes sobre la vacunació 900 300 555.

gemma alos