Creu Roja rep una nova ambulància

Alzira, 13 de juliol de 2018.- Este matí ha tingut lloc a la porta de l’ajuntament la presentació de la nova ambulància de Creu Roja, la qual substituirà l’anterior vehicle, que ja no està vigent segons estableix la normativa.

Junt amb el president de Creu Roja, Miguel Ángel Gurrea, i altres representants de l’entitat, a l’acte ha estat present Diego Gómez, alcalde d’Alzira i responsable de la Regidoria de Sanitat, el qual ha col·laborat en l’adquisició amb la quantitat de 16.000 €. També ha assistit la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, i l’intendent principal de la Policia.

Es tracta d’una ambulància altament equipada, de Suport Vital Bàsic Medicalitzat, preparada per tal d’atendre incidents greus. Va ser presentada a la Fira Internacional d’Emergències Rettmobil 2018 a Fulda, Alemanya, on va despertar l’interés dels assistents pel seu complet equipament.

“Creu Roja està molt present en el dia a dia dels alzirenys: quant al repartiment d’aliments, al recolzament en festes i també per al suport en cas d’emergències. Es tracta d’una agrupació que porta a terme una tasca molt rellevant, per això resulta imprescindible donar suport perquè puguen treballar amb unes eines i vehicles adequats.”, assegura Gómez. També ha agraït la col·laboració dels voluntaris que integren esta ONG, els quals fan possible el bon funcionament d’esta.

El vehicle és el model Peugeot L3H2 carrossat per l’empresa Stil Conversion de Xàtiva, la qual també ha col·laborat amb la donació de part de l’equipament.

Està previst que es pose en funcionament per primera vegada demà per la vesprada en la celebració de la volta a peu de la ciutat d’Alzira.

Aportació de l’Ajuntament a ONG

L’Ajuntament té dos convenis de col·laboració amb Creu Roja, el primer de 26.000 € amb la Regidoria de Sanitat i un altre de 15.000 € aportats per la Regidoria de Serveis Socials per tal de reduir la vulnerabilitat social, atendre persones amb dificultat per a la mobilitat, el repartiment d’aliments de la UE del magatzem solidari o recolzar les persones refugiades, entre d’altres.

De la mateixa manera, es subvenciona a Cáritas amb la quantitat de 20.000 €, per al manteniment del magatzem de baixos costos per a la compra d’aliments per a persones en desavantatge social.

El Norte Perdido també treballa amb la col·laboració de l’Ajuntament, el qual aporta 8.000 €, per tal de promoure la igualtat de gènere i la integració social de les víctimes de la pobresa econòmica.

IMG-20180713-WA0016

CategoriesSense categoria