Demà, Alzira s’il·lumina pel Nadal

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Públics, ja ha instal·lat els llums nadalencs que decoraran i il·luminaran la ciutat durant les festes. Demà a la vesprada, divendres 5 de desembre, tindrà lloc l’encesa oficial.

La regidora de Serveis Públics, Lola Ortega, ha manifestat: “Com cada any, fem coincidir l’encesa dels llums de Nadal amb la festivitat de la Constitució i de la Immaculada per a incentivar les primeres compres nadalenques, ja que són un reclam per als comerciants. Enguany, com a novetat, hem incorporats dos elements nous, que són dos arbres lluminosos ubicats en el centre de la plaça Major i davant de l’Ajuntament d’Alzira”.

En esta ocasió, s’han instal·lat 87 arcs de diverses grandàries, 4 rètols, 2 pins, 2 xarxes lluminoses i una garlanda, que s’han distribuït en un total de 27 carrers i places, cobrint tota la localitat.

 La potència total instal·lada és de 57 kW, i s’ha utilitzat fil lluminós i LED de baix consum. Es preveu el funcionament des del 5 de desembre fins al 7 de gener de 2015. La inversió realitzada és de 35.000 euros.

20141203 105250