Demà s’inicia FormaEmprén, el programa de capacitació per a emprenedors que imparteix IDEA en col·laboració amb el CEEI-València

Alzira, 19 d’abril del 2017. Demà pel matí comença FormaEmprén, el programa d’entrenament organitzat per IDEA i el CEEI València per tal de promoure l’emprenedoria en el nostre municipi, i facilitar i donar suport a l’engegada de noves empreses, amb l’objectiu de fer créixer el teixit socioeconòmic a la nostra ciutat. El millor projecte, a més a més, rebrà un premi de 300 euros per a poder posar-lo en marxa.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “el programa FormaEmprén és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat. Recordem també que des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem sent pioners en molts àmbits en accions de promoció econòmica i ocupació, de fet, aquest programa s’inclou dins del pla Viatge a l’Empleabilitat que contempla diversos itineraris per a facilitar la formació, la inserció laboral i l’autoocupació. Igualment volem agrair el suport de les diverses institucions, com el CEEI-València, que donen suport als projectes que encetem des de la nostra ciutat”.

FormaEmprèn s’organitza a través de sessions dinàmiques i de treball en equip, de 4 hores de durada, en les quals els emprenedors disposaran d’una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir coneixements, inquietuds i enriquir el seu projecte. Els participants també realitzaran una presentació del seu model de negoci durant 5 minuts, i seran valorats per un comitè d’experts. La prestació del servei es realitza de forma individualitzada a l’emprenedor dins del programa Viatge a l’Empleabilitat que permet dotar de recursos i eines adaptades a cada emprenedor.

IMG 20161227 130357