Des de hui es pot comprar el nou abonament del Gran Teatre per a la temporada de primavera

  • Les entrades per als tres espectacles tenen un cost de 20 euros

El Gran Teatre d’Alzira  ha posat a la venda l’abonament teatral de primavera 2023 per a les funcions de març, abril i maig. Este abonament inclou tres espectacles amb un preu normal de 20€ i un preu reduït de 17€ per a beneficiaris del carnet jove i jubilats.

A partir d’esta vesprada, dimarts 7 de març i fins al pròxim dimarts 14 de març els interessats poden adquirir l’abonament en:

– Taquilla del Gran Teatre: dimarts i dijous, de 19.30 a 21 h.

– Per Internet: www.notikumi.com (a partir de les 21 hores de dimarts 7 de març)

La programació inclou; La batalla de los ausentes, de La Zaranda que es representarà  el 24 de març; l’espectacle de dansa DID2023 a càrrec del Conservatori Professional de Dansa de València, el 28 d’abril, i el Premi de les Arts Escèniques 2022 Una vez, una casa, de Wichita Co i Rambleta que es podrà vore el 12 de maig. L’abonament permet accedir a estos tres espectacles per un preu inferior a l’habitual, així com reservar una butaca per a tots ells.

Les entrades individuals per als espectacles inclosos en l’abonament es poden comprar a partir del dimecres, 15 de març de 2023, a través dels sistemes habituals de compra en notikumi.com i la taquilla del Gran Teatres els dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores.

Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’accés a la sala.