Dijous es posa a la venda una segona edició dels calendaris de 1000 unitats més

El primer dia de posada a la venda del calendari que edita l’Ajuntament d’Alzira es veneren tes mil dels quatre mil que havia fet. Esta altíssima demanda ha obligat a editar-ne mil més per a cobrir les peticions de la ciutadania.

A partir de demà dijous a les 11 del matí estaran disponibles per a la venda les noves 1000 unitats. A més cal recordar també que s’ha ampliat el termini de venda al llarg de dos setmanes, fins al proper 14 de gener.

El calendari d’Alzira, que enguany té imatges del patrimoni alzireny, és una tradició arrelada a la ciutat des de fa 28 anys. Un almanac que, al preu d’un euro, té sempre la ciutat i les seues efemèrides com a protagonistes. Enguany es va posar a la venda el passat divendres i en dos hores, des de les 9 fins a les 11, ja s’havien venut mil calendaris. Al final del dia n’eren tres mil. Passat el cap de setmana s’esgotaren les existències de venda al públic i començaren a vendre’s els que estaven reservats per a associacions i escoles. Es per això que s’ha decidit editar-ne mil més, dels quals sis-centes es posaran a la venda demà al matí a partir de les onze.

El calendari és una tradició nadalenca més d’Alzira i un detall idoni per a regalar els pròxims dies, molts d’ells viatgen a altres ciutats. En 2024, la portada, un dels elements més rellevants,  és una imatge del Llavador de l’Alquerieta  acompanyada d’un poema d’Ibn Jafadja, amb motiu dels 885 anys de la seua mort.  En la resta de pàgines de cada mes de l’any, es veuen imatges relacionades amb algun esdeveniment del mes com el Palau de Casassús, l’escut de Santa Caterina o les Falles.