El 3 de març tindrà lloc la IV edició del taller gratuït sobre “Ús pràctic de mòbils i tablets”, dirigit a majors de 45 anys

  • Ja hi han participat prop de cent persones

El dimarts, 3 de març, en la sala multimèdia d’IDEA, a partir de les 11 hores, es durà a terme el quart taller gratuït sobre “Ús pràctic de mòbils i tablets” del programa “Majors mobilitzats”, dirigit a majors de 45 anys. En les tres edicions, ja realitzades, han participat prop d’un centenar en persones.

L’Ajuntament d’Alzira, junt amb l’Associació Jovesolides i la Fundació Vodafone Espanya, llança estos tallers gratuïts sobre l’ús pràctic de smartphones i tablets. 

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha destacat: “Anime la ciutadania alzirenya a participar d’este taller gratuït, que tan bona acollida ha tingut en les tres edicions anteriors. Perquè mai és tard per a aprendre sobre les noves tecnologies, i per això sempre apostem per estes iniciatives, que redunden en benefici de la ciutadania”.

Les persones interessades a participar en este taller han d’inscriure’s-hi, ja que les places són limitades a l’aforament de la sala multimèdia d’IDEA que és de trenta persones. Han de fer-ho en l’Agència de Desenrotllament Local, IDEA, en la ronda d’Algemesí, 4, telefonar al 96 245 51 01 o per mitjà de l’adreça electrònica adl@idea-alzira.com.