L’Ajuntament d’Alzira fa totalment accessible l’accés a l’ermita i al mirador de la Muntanyeta

 

L’Ajuntament d’Alzira, des de les regidories d’Urbanisme i de Medi Ambient, ha condicionat l’accés al santuari de la Mare de Déu del Lluch des de la mateixa plaça, una actuació que ha pretés fer més accessible esta zona.

Amb esta obra, les persones amb mobilitat reduïda o amb alguna dificultat per a caminar o pujar escales podran accedir per una zona habilitada, just al costat de la cafeteria i la zona de jocs infantils. Es podrà accedir tant al santuari per a les misses i les diferents celebracions com al mirador.

A més, s’ha condicionat tota la part posterior del santuari, en cobrir el sòl amb paviment empedrat i construir murs de pedra natural que fan la funció de bancs.

El regidor d’Urbanisme, Enrique Montalvá, ha destacat: “Finalitzem esta obra, que posa en valor tota esta zona que hem recuperat i, a més, que complix una funció primordial, que és la total accessibilitat al santuari de la Mare de Déu del Lluch. Creiem que és una obra que perdurarà en el temps i que li ha donat més importància i bellesa a esta zona posterior del santuari”.

 IMG-20150604-WA0008