El bus de la Fundació ONCE arriba a Alzira per a acostar els joves amb discapacitat a l’ocupació

Alzira, 25 de juliol de 2018. Aquest matí ha tingut lloc a les portes d’IDEA l’arribada del bus-roadshow “No et rendisques mai”, amb el lema “Aquesta oportunitat no passa tots els dies” que viatja per 10 municipis valencians.

Aquesta iniciativa s’integra en el pla d’inclusió laboral de joves amb discapacitat dins del projecte “Activa El teu Talent”, en el marc d’execució del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (POEJ) cofinançat pel Fons Social Europeu. El seu objectiu és atraure a 5.000 joves aturats/des d’entre 16 i 29 anys de tot l’estat espanyol que posseïsquen certificat de discapacitat igual o superior al 33%, i dotar-los de recursos que milloren la seua empleabilitat.

Per a Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: «les persones amb discapacitat, durant aquests dos dies, disposaran d’una eina més per dotar-los de recursos dins de l’àmbit professional. També puntualitzar que en el programa del Fons de Garantia Juvenil, que ha ficat recentment en marxa l’Ajuntament i que ha permès la contractació de 49 joves, s’ha realitzat una reserva de places per a persones amb discapacitat.»

La inscripció de candidatures es realitzarà a través del portal Noterindasnunca.org. El bus es podrà visitar en l’en el carrer Ronda Algemesí (IDEA) des d’avui 25 de juliol fins demà dia 26, en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 20 h.

IMG 20180725 111754 IMG 20180725 114227